Vinkje
VCA en ISO erkenningen & certificaten
Vinkje
Meer dan 35 jaar ervaring

Project  Hevea Hoffelijk in Raalte

Realisatie van een prachtige woonwijk op een voormalig (verontreinigd) fabrieksterrein. Verhoeve Project Participatie zag hier samen met partners bouwbedrijf Nijhuis en ervaren saneerder Verhoeve Milieu & Water een prachtige kans op het terrein van laarzenfabrikant Hevea. Op de locatie is als gevolg van bedrijfsactiviteiten een complexe bodemverontreiniging met chloorkoolwaterstoffen ontstaan.

Nadat het bedrijven terrein door Verhoeve Milieu & Water en Verhoeve Project Participatie is gesaneerd en bouwrijp is gemaakt is het nieuwbouwproject gerealiseerd door het bouwbedrijf Nijhuis.

De riante buitenruimte rondom de huizen en de breed opgezette straten in combinatie met speelse hofjes en doorkijkjes bepalen het aanzien van de woonwijk.De architect (dhr. Henk Leeflang) heeft zich tijdens het ontwerpproces laten inspireren door de typisch Engelse tuinsteden in de stijl van de jaren dertig. Tuinsteden staan beken om zijn woonwijken met een dorpse sfeer en uitstraling met het stadscentrum op loopafstand met al haar voorzieningen.

Het aanbod van het project “Hoffelijk” varieert van luxe XL-formaat vrijstaande huizen, diverse twee-onder-een-kap woningen met garage, geschakelde eengezinswoningen en een reeks buitengewoon comfortabele appartementen aan de kanaalzijde van het voormalig Hevea-terrein.

Dankzij de goede samenwerking tussen Nijhuis, Verhoeve Milieu & Water en Verhoeve Project Participatie is er een prachtige nieuwbouwwijk opgeleverd in Raalte.

Advies nodig?
Vraag een vrijblijvend
Adviesgesprek aan!

Arthur
Commercieel Manager
Arthur Vogelezang

Adviesgesprek

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met ons Commercieel Manager Arthur Vogelezang

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form